na sashireun dora gago shipdago mariji



Brown eyed girls - Ga in


4minute - Hyuna


Brown eyed girls - Narsha

jag är inte turk! :c


Im gonna killya

Igår vara det skolstartsfest och det var tävlingar där. Jag och vikke tävlade i sumobrottning och han vann mot 2-1... han vart diskad första gången fast han fick ner mig alla gånger.










Jag måste hitta ut

Idag var det skola påriktigt typ. Vi snackade typ bara och sprang runt i skolan för att svara på frågor. Imorrn ska vi till Täfteå med buss hela sjuan. Nu ska jag gå och fixa lite grejs och tänka vidare...
  

 
Två awesome låtar!
(inte för att det har något med saken att
 göra alls men jag vill så gärna ha "en plats i solen")


oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh,oh ,oh, ohmygosh

Linda har varit här idag, hon räddade dagen men jag förstörde nog hennes. c: Vi satt bara och snackade om skolan och sånt. Sen åt vi gifflar (kanel-bullar) med mjölk. Imorrn blir det iaf skola.. lite pirrigt. Iförsig är det bara upprop men efter det äre cirkus och sen ska jag kanske följa med Linda när hon ska till frisören men vi får se ^υ^ Nu ska jag duscha så att jag inte stinker fisk imorrn!


Jag och min hanni (honey)


Kandylandy gotta tävling!

Är med och tävlar på kandylandy.blogg.se


Vi gick från damm till damm, vi reste jord till jord

Idag har jag suttit hemma. Vad trevligt att det regnar och det ska det göra på uppropet också. Jag hoppar av glädje :) (ironi i högsta grad) Hoppas allt går bra på måndag. Nu ska jag gå och vara social.... åh vad jag längtar efter min födelseda! Då ska jag köpa "En plats i solen". Jag behöver den för att överleva ;c


min frukost: potatismos, en skvätt mjölk och en klick smör.


Du vet exakt vad jag klarar av

Jag har varit lite social idag och hjälpt mamma och shoppa lite på Willy:s där man kan göra ett fiskespö av pengarna du har kvar. Av den fiskar du upp en kista med guld och så får du dina köp flygandes hem.... vad trevligt. Nu till något annat, jag har ju lovat (eller ska försöka) att inte köpa något tills min födelsedag (den 6 oktober) men då får jag köpa mat och annat man kan äta/dricka. Men om det blir något akut som kanske en present eller en rosa stiftpenna som man behöver till skolan som jag redan råkat köpt.... jag kommer alltså behöva stift. Vi får se hure går, så då kör vi!


Igår träffade jag Cicci och Linda <3
Vi fikade och jag beställde en Cappuchino(?)
 och det verkade väldigt konstigt enligt alla men den var god.
Tappade bort plånboken där också.... den blev hittad av personalen på caféet.



Såg denna med Sandra i onsdags.


be right back

uppdaterar snart... jag lovar!

ja, jag överlevde fredag den 13

I iran kunde jag inte lägga in några bilder, det skulle ta för lång tid. Det kommer sen men nu kommer bilder från mina 5 dagar här i umeå.








(min första Pocky, har beställt hem lite....)

RSS 2.0