Limp Bizkit - Behind Blue Eyes


Filmkväll

Varit ute och tagit en promenad med mamma och hyrt en film och köpt lite snacks. Om en halvtimme ungefär så ska jag sätta mig i vardagsrummet och se på "Bedtime Stories". Förresten, har läst ut Uzumaki. Den var ganska lång och hade några historier som hanlade om spiraler. Var ganska äcklig och läskig, fast än jag inte gillar sånt så gillade jag boken och ska köpe 2 och 3. Rekomenderar den till alla som gillar läskigt och som gillar manga! 




Och ja, jag vet att bilderna är i sämst kvalité
 och är mörka men det kan jag inte göra någonting åt än.


Fallet med de två tiorna

Tjoho!
Just nu håller jag på att läsa den nya boken jag har köpt, Uzumaki, som är en skräck-manga. Har aldrig läst en skräck-manga förr. Få se om jag blir rädd... iaf, nu ska jag berätta det tragiska som hände.

Jag och Sandra gick som vanligt ner till Bokia och se på mangaböcker. Där stog det en stor låda med massor av manga som var på rea. Då fick Sandra syn på Uzumaki men som hade blivit överatt till Svenska och jag hade velat ha Uzumaki ett tag så jag tvekade inte på att köpa den. Sen kollade vi på mangan som var i lådan igen och då märkte jag att jag hade 10kr förlite men Sandra hade 8kr och skulle få tbx 2kr så det blev exakt 119kr. Sandra sa; Jag lovar att det kommer bli något fel med pengarna nu. Det brukar alltid bli något fel när vi ska köpa böcker.. och såklart blev det ju fel! Jag hade tappat bort mina 2 tior och vi letade som galningar i manga avdelningen. Jag blev så deppad att jag gav upp och läste en bok. Sandra letade jättemycket i lådan men jag trodde att någon säkert hade hittat tiorna så vi gav upp. Precis när vi skulle ner från trappan så hände det magiska, Sandra fick syn på 2 tior i lådan och jag kunde köpa Uzumaki!


Uzumaki 1 - 119
Har läst lite av den nu.. den är lite äcklig och läskig men jag klarar det nog!


Just sleep, just sleep.

Jag vet att jag inte har varit så aktiv med att blogga idag men det ska jag bättra på.. såklart. Imorgon ska jag och Sandra på stan så jag borde gå och lägga mig, Nattinatti.


Idol


HEJA EDDIE!!


MSN


Britney Spears - 3 (hela videon) ♥

Nu blir det 2 videor efter varann men jag måste bara lägga in Britneys video till den nya singeln "3" som kom ut idag.



Big Bang - Let me hear your voice

Deras nya låt!

Äter kakor och ser på Bröstcancer-galan

hehe... lite för mycket kakor. Någon mer som ser på galan?

Metro Station - Kelsey


Are you in?

Här kommer äntligen bilder på sakerna jag hade köpt!




I wonder if he knows he's on my radar

Shaa!
Nu ska jag sticka till Sandra... vi får se vad vi gör. Bloggar lite senare.. nu måste jag dra. Btw, bilder på koftan och hjärtat kommer lite senare idag.


Good night

Go'kväll....
Nu ska jag gå och "såva". Måste vakna lite tidigt.. ska vara med Sandra imorgon.. och jag vet, jag glömde att visa upp koftan och hjärtat men det ska jag göra imorgon... annars kan någon påminna mig. Jaja, godnatt och sov gott.
Emma, Saba och jag från Söndagen.

Rubrik

Hej, nu har jag varit på stan med Ekaterina :) Köpte en liten hjärt-figur. Bild kommer sedan, och en bild på koftan jag köpte igår kommer också.
Ekaterina.

Bara så ni vet.....

.... is back! :)

Ragina Spektor - Laughing with


dr.Phil

Hejsan! :)
Är hemma från stan nu, köpte en kofta. (den som jag har på mig i något inlägg under) Visar upp den lite senare, nu ska jag fortsätta att kolla på dr.Phil.

Jag hatar mitt hår! :P

I see you :)

Britney Spears - Outregeous


LUNCH

Hejsan!
Är hemma från stan. Köpte inte något men jag åt lunch med Saba, Maria och Emma.

Är på stan.

0-135decd47bcae07f1861f9906d226d88.png

Är på stan.


Home



hihi :)

Är på konsert, kommer hem snart!

0-450da7a0da33e303a44cb1d2f2610519.png

Är på konsert, kommer hem snart!


Bilder från igårkväll


hahaha, kolla mig!



What do you say?

  • "Jag klipper håret ofta"...

... enligt mina vänner. Nu har jag inte klippt mig sen avslutningen och därför mår jag konstigt just nu! Ofta när jag klipper mig blir jag nöjd och då får man en bra känsla och den känslan har jag inte känns på ett tag. Jag tycker inte att jag klipper mig ofta. 

  • Är kliniskt ren.
Jag hatar när det är stökigt. Om det ligger en sak på golvet eller saker hullerombuller på bordet så tycker jag att det är stökigt. Hatar att vara i Sabas rum ibland för att det ligger saker överallt. Det är värre än vad det låter.
  • Älskar att baka/laga mat.

 Kan inte laga många rätter men baka kan jag. Hinner inte baka så mycket för att all plugging och skit är i vägen.

  • Brukar säga "tröck" istället för "tryckte".
Inte mycket att säga om det...

 


Idol 2009 We are the world


Melinda Westberg

Tja!
Har inte hunnit blogga idag, stack till obs (coop forum) med mamma, hon ville inte åka och handla själv. Jaja, nu ska jag till Sandra men här kommer bilder på Mille från skolan!





©

Detta ska föreställa mig, Ebba och Carro.. hittade den bland "mottagna filer".

© by Carro

HEHE


Idol 2009 Eddie Razaz - They dont care about us

Eddie är min favorit i idol. Bästa framträdandet!

Plugging!

Ett kort inlägg, ska plugga!


Yoggi dröm

100% seriös såklart!

Christofer Drew

Hej!
Jag vet att jag inte har varit så aktiv den senaste tiden men det ska jag bättre på! Idag så var vi bara 13 i klassen. Alla har typ drabbats av svininfluensan! Haha, näe men det är faktiskt kul att vara få och då när dom man gillar är friska. Tystnad, man kan göra roligare saker helt enkelt. Jaja, nu ska jag gå och försöka sova så att jag kan vakna imorgon.


Muse - Uprising


they will not force us,
they will stop degrading us,
they will not control us,
we will be victorius.

Kärlek till denna låt, inte för att jag gillar muse men på reklamen till deras cd så spelar dom låten och jag var bara tvungen att få lyssna på den och nu är jag helt beroende. På måndagar kommer jag att börja komma lite senare för att jag har börjat gå på fördjupningsmatten på måndagar, jag är inte intresserad av matte men jag är inte så värst bra på det men jag vill bli bättre. Det är frivilligt så folk kanske tycker att jag är galen :)

VI MOT VÄRLDEN

Jag har inte varit så bra på att uppdatera den sista tiden, kanske beror på att jag är sjuk.. få se om jag blir bättre på måndag kanske. Nu ska jag bara plugga så jag tror inte att jag kommer bloga mer idag men man vete aldrig.


Onödigt inlägg

Förlåt för den dåliga uppdateringen, är ju som sagt sjuk så då har man ju inte mycket att skriva om. Är lite deppad för att Carro hade sin födelsedagsfest idag och jag kunde ju inte bara komma dit och nysa alla i ansiktet. Jaja, grattis Carro.

Kent - Töntarna

Längtar till 6 november.

Friends


Sjuk

Hej och förlåt för att jag inte bloggade igår, hade hög feber och magsjuka så jag gick inte till skolan. Mår bättre nu men jag vet inte om jag går till skolan imorgon heller. Jaja, nu ska jag fortsätta att kolla på tv.

Grey's Anatomy

Hello!
Igår hann jag inte att blogga för att blogg.se hade damp så jag kunde inte logga in. Jag är helt hes och har skitont i halsen och jag kallsvettas. Ska vila så att jag kan gå till skolan imorgon, vill inte missa en dag utan att träffa klassen. Har just sett klart Grey's Anatomy förresten.

Brown Eyed Girls - Abracadabra


Har lite stessigt, uppdaterar snart igen!

Fest

Ska på fest eller vad man ska kalla det, blir inte någon mer uppdatering idag tyvärr, ses imorgon!♥


Tell me, tell me more.



  • Jag brukar aldrig kolla mina mail.
Det brukar aldrig vara något viktgt mail som jag får, kollar bara om det är ytterst viktigt. Alltid när det ploppar upp en ruta så ignorerar jag den och fortsätter med det jag gör. När jag för en gångs skulle ska kolla mina mail är inkorgen full och då orkar jag inte oppna och läsa alla. Jag kan få över 100st olästa mail.
  • Jag är mörkrädd.
Jag är aldrig rädd om jag är i ett mörkt rum med en annan person, bara när jag är ensam eller med en person som kan skrämma mig i mörkret.. jag är jätte-lättskrämd! T.ex. när jag är i mitt rum och ska till vardagsrummet eller någon annan stans i huset så måste jag gå igenom hallen som aldrig är tänd, då springer jag hela vägen och sakta ner om jag går förbi någon så att dom inte tror att jag är feg.... hehe.
  • Jag brukar falla av stadiga stolar.
I min förra skola, när jag gick i tvåan, så ramlade jag av en stol i bildlektionen av att en gubbe i radion sjöng så högt. I klassrummet när jag snackar mer Linda, Viktor eller Artem så brukar jag tappa balansen (om det ens behövs balans för en stadig stol) och ramla av, ibland så gör jag det också när jag vickar på stolen omedvetet.
  • Jag gillar inte pannkaka.
När jag var liten så lagade mamma pannkaka ofta, en kväll åt vi det till middag och så åt vi det i skolan till lunch och när jag kom hem blev det samma sak. Därefter år jag det aldrig igen. Jag gillar bara när det är tunnpannkaka eller när jag inte har ätit det i en tid.

Den nya koftan



Shakira - She wolf




Har ni märkt den nya kategorin? (bara med låtar som fasnar i huvudet så det kan vara både bra och dåliga)

Passar jag?

Passar jag i uppsatt hår med två toffsar?

Snövit - fobi?


 
Vi har sett på Snövit!
Vi har nämligen alla samma fobi för häxan - Melinda och Linda är lite
 mindre rädd men jag är fortfarande rädd, kan man bli töntigare?


Lady Gaga - Love Game

Lets have some fun, this beat is sick. I wanna take a ride on your discostick.

Skolkatalog

Har fått hem skolkatalogen.




Ser på TV, uppdaterar efter.

Britney Spears - 3

Bara pluggning ikväll - igår när jag fyllde år fick jag också en kofta som jag glömde bort att visa, om jag kommer ihåg så kommer jag att lägga ut den (har ju inte världens bästa minne)
never leave my mind.

Tack!

Kunde inte vänta med att öpnna presenterna på Lördag! :)



Ugglan är från Carro och chokladkakan är från Ebba.

En spargris från Cicci.

Badbomber och julkort från Linda.

Från Saba.

Också från Linda.

Från mamma och Saba.

Från Saba.

Från Sandra.

Tack för alla presenter och grattis - kommentarer - hälsningar! ♥

12 år!!

HEJ ALLIHOPA!

Idag fyller jag tolv år! Jag har bestämt att öppna alla presenter förutom en på lördag då vi ska fira med Anastasia (som också fyller år idag) och Ekaterina, det blir ju roligare med många presenter på en gång! Längtar ovalnligt mycket till skolan!


Happy Birthday Song!


Kanelbullar!

Jag sa ju att jag skulle baka kanelbullar... och det har jag gjort också!
Har redan ätit 4 stycken men nu ska jag plugga lite persiska, engelska och tyska.

Kanelbulle-dagen

Tja!
Idag är det kanelbulle-dagen.. typ och då ska jag ju självklart baka några... om jag ska vara ärlig så har jag aldrig bakat kanelbullar själv, gjort det med Ekaterina en gång och dom vart goda! Få se hur det går.





Enjoy!

Bonde söker fru ♥

Britney Spears - Out from under


Den försvinner inte ur mitt huvud.

After-middags-fika!

Är hos Sandra nu, Sandras mamma kom in och ropade; After-middags-fika! och kom in med det här. Just nu sitter vi och typ lyssnar på persisk musik, fråga inte varför för jag kommer inte att komma på ett vettigt svar!

















Min konversation med Sandra


Nu sticker jag till Sandra!

"Killen från Bulgarien"


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Happy birthday dear Saha, happy birthday to you

Vet ni om att jag fyller år snart? Om ca fyra dagar blir jag tolv. Undra vad jag får iår, vanligtvis är det så att jag bara får något gulligt gosedjur eller något annat som fyller upp rummet. Ingen i familjen har köpt något, det kanske blir en födelsedag utan presenter? Näe, det tror jag inte. Kan inte vänta! Den 6 oktober så smäller det gott folk!


Mitt hjärta


Min ängel kan inte få ut sin zoom, man kan inte ens fota! Expert måste hjälpa oss!

Ny drog

Kärlek till multivitamindryck... och hubba bubba. 

Idol 2009 Eddie Razaz

Åh, vad jag älskar honom! ♥ Älskar speciellt när han säger "Britney?" vid 1:23... jag menar kolla blicken!

RSS 2.0