Himlen är blå

Nu är jag hemma.. eller jag har varit det ett tag. Idag måste jag plugga, och gissa vad som hände idag? :D Jag gjorde klart mitt äpple med maskar i på textilslöjden.. det kanske inte ser ut som ett men jag suger verkligen på textilslöjd :c

 



Random bild jag tog igår


Hur ska jag göra så du ser mig?

Chacha bloggen!

Näe.. skämta! Idag så svimmade Nelly i min klass mitt i skolgården och det slutade med att ambulansen kom, var lite läskigt. Jag har jätteont i rumpan... "råkade" ramla och kom på att jag hade ont innan så nu har jag extra ont. Vart också kallad blond av Viktor (Y). På torsdag har Nelly fest så kommer kanske inte blogga för jag kommer inte komma hem efter skolan.. Linda skjutsar mig så vi måste åka till stallet så får jag kolla på när hon rider, sen åker vi till festen.. och min kamera hänger med :D

 

 


F a l k o n

Hej, jag har inte orkat blogga. Mått uschit. Just nu pluggar jag lite och ser på Svenska Hollyoodfruar. Hehe.. brukar inte se det men ändå. Jag måste plugga vidare, ville bara säga att jag lever.

Min söta kompis Felicia <3


Dear Mr. President








Ny kamera


 

Några snabba bilder jag tog med min nya Samsung PL51 som jag fick istället för min

gamla Kodak som gick sönder :c


Vila i frid

Idag gick min kanin, keso, bort. Han var försjuk och gammal och blev aldrig frisk. Han kunde inte gå så han kunde inte äta eller dricka själv. Han led så mycket att han vart avlivad. Nu lider han inte mer iaf så jag behöver inte ligga och tänka på att han kanske mår jättedåligt. Han vart ca 5 år, ganska mycket. Ska försöka att inte tänka på det så mycket men det kommer bara kännas konstigt att inte höra kaninstamp vardagsrummet på natten.






Är hemma hos Cecilia

259efb4b8adeb2ef83b108b217a894da.png

 

Är hemma hos Cecilia :)

 


Jag är uppe tidigt! : D

Hej!
Snart ska jag dra till skolan, ses!


gammal bild!
Melinda, Linda, Artem, Viktor, Jag och "anonym".

Jågört

SHAA

Jag skriver ett litet kort inlägg för att jag måste göra matteläxaa~ idag på textilslöjden (innan vi hade börjat) så klippte jag av ett kort band och använde det som hårband(?). Ingen märkte.. typ.



haha, artem!


auch!

Idag har jag varit i paradisbadet. Kanske lägger ut lite bilder från bussresan senare!  Just nu har jag lockigt hår. Iaf, det var jätteroligt på badet förutom att jag gjorde illa mig så hårt att jag går som en höna med ett jävla ben. Haha, gör bara ont att sitta! Jaja, just nu lyssnar jag på albumet Scream med Tokio Hotel.. älskade dom förr men jag gillar dom mindre nu. Hade lust att lyssna på skivan och vissa låtar är faktiskt bra... jag får så många minnen just nu.

 

Jag är tuff i lockigt hår! Jag tror att folk vart rädda när dom såg mig.


Påväg till övik

13b5be53ef2d704899a6a57a5cd79406.png

Påväg till övik


Paradisbadet

Imorrn blir det Paradisbadet med hela sexan. Har aldrig vart där förr men det blir nog bra. Min baddräkt är lite förliten men det klarar jag nog. Ska inte glömma matsäck, handduk, baddräkt eller ett glatt humör! :D

På bussresan till Vindeln.

Jag kommer sitta med coola Ebba på bussresan! :D


Set the fire to the third bar


- super smash bros


zig-zag-zag-zig-zag-zig-zag!

Nu drar jag till Sandra! :D


Nyår

Nu är jag med Melinda och vi har spelat in en ny video med Dris som ni ser i inlägget under. Idag på stan köpte jag inte något speciellt. Lite ätbart.. klubba och vi testade chailatte som Viktor hade sagt var så gott. Jag och Linda köpte men det smakade bajs. Och när vi gick in på bokia så var det några ungar som typ kollade på oss (mig och mille) och började asgarva. Jag och Mille störde oss så mycket på dom så vi började stalka dom. Vi slutade efter ett tag.







Ikväll vart det persiskt nyår och Eddie sjöng på ett program på någon kanal :D

Jag började fota skärmen som en paparazzi.

 


Dris 2


Nu drar jag till stan


Linda har varit här ;)

Linda kom hit efter skolan. Vi hade askul.. jag hade det iaf! Vi drack asmycket saft, satt vid datorn, såg på Svanprinsessan och annat. Imorrn ska jag på stan tror jag med Mille och Linda. Tror inte jag ska köpa något speciellt, men efter det ska jag vara med Sandra ♥ 8D

 




Film

Nu har jag vart nere och hämtat filmer! Typ gamla disney-klassiker och ikke-disney. Jag älskar verkligen gamla tecknade filmer. Dagens animerade är bara fula. Jag har jättemånga filmer (dom flesta är disney-filmer) Så vi har vart tvugna att ta ner några i källaren.. alla får inte plats här uppe. Nu har jag tagit upp några som jag verkligen ville se. Tror att jag ska fixa lite platser så att jag kan ta upp några fler.


(min kamera är på lagring så jag tar med mobilen)
Nu ska jag se Törnrosa! :D


Vid din sida är jag säkerheten själv

Godagens :D

Idag så bad vår NO-lärare att Viktor och Bobby skulle sjunga.. den där flingo-reklamen. Såklart var man tvungen att filma! Just nu så håller jag på och klurar ut Veckans kluring på matteläxan. Påtal om matte så har vi prov imorgon i aulan som bara gör det mer dramatiskt. Det handlar om gemometri.. jag kommerdö. Önska mig lycka till!

 


Jag är störd

Hej, sitter och chattar med Ebba om en sak. Hemlighet... nästan. Ebba vet ju!

 

 


hgarufkejawiao








Gå och skrämm en nunna!

HAHAHAHAHHAHAHAHHA!


I skolan ;)

hehe..

Hyuna

Varför ska hon vara så fin? :c


Ser på melodifestivalen 2010


Bloggen fyller 1år! :D

Bloggen fyller ett år, YAAY! och jag varnar er som läser min blogg att ni inte behöver gå så långt bak in i arkivet... -.-  för jag gillar inte citykor som spottar vatten. Iaf, det är inte viktigt för mig att ha många besökare eller läsare. Förr ville jag bli känd och gjorde typ allt för att bli känd men det vill jag inte längre.. och så var jag lite Foki-wb..hehe men idag så är jag inte det. Det är bara roligt att skriva av sig ibland och veta att kompisar läser min blogg fast än min statistik är jättelåg. Men så är det kul att skriva och senare kunna kolla tillbaka och se vad pinsamma och roliga saker man har gjort. Jag började blogga för att min kompis Sandra började blogga och hon sa att jag också borde göra det så vi satt och försökte komma på ett namn.. namnet kom bara helt random för att det stog Howie någonstans på en msn-reklam som jag tror var en reklam till typ Hawaii. Vi hade lite för bråttom så fråga inte om namnet. Aa.. juste! Idag äre ju melodifestival-final :)

 

Lindas blogg (och melindas) och om ni undrar så är de färgglada stecken "konfetti".


Let's dance

Willy måste vinna!:D:D


Inte hemmaa

Jag är på pappas jobb just nu :)

Singing "my, oh my"!

Big Bang - With U

Nu ska jag till stan och fixa min kamera för att det är något med blixten, den funkar inte! :c


Sandras house next!

Nu drar jag till Sandra, synes!


Utan titel

0-425bc1dfd119d5b0f731ddd72cf74e14.png


2010-03-08


























min kalla hand


herregud, jag och linda hade otroligt roligt igår. Gick ut och fotade, snackade, kollade på tv, vart inlåsta i hennes rum för att hennes handtag hade gått av, åt hallonkaka/paj? och lite mer :) Vi såg en asgullig hund som jag tog många bilder på fast dom vart inte så bra. Vi hoppade i snön och vart genomblöta.

jättetrött -_-'

haha, nu är jag hemma. varit det ett tag men ändå, jag är jättetrött just nu så jag berättar mer imorgon. god natt <3

Är hos Linda .)

-6adb67ba0f082c3c3b7abcb69b5fb95.png

Är hos Linda .)


pictures

Igår var jag som sagt på nattbowling för att Sara och Mirja fyllde för några dagar sen. Hela klassen var bjudna så nästan alla var där. Det var ganska mörkt och konstigt nog så funkade inte blixten på min kamera så därför är dom flesta bilderna mörka och lite suddiga. (a)


Hanna med lösögonfransar :)





Carro, Viktor och Ebba!


Artem :)





Linda





Jättefina Linda! (hon skulle precis vända sig om)


Viktor kommer hemsöka dig.


Anastasia och Sara XD





Amanda :)


Mirja med bigga-rosett!

- want you to stay

hohoho!
Haha, har tänk lägga ut lite bilder från igår hela morgonen men istället har jag drogat musik. Alltså jag fattar inte hur människor som inte lyssnar på musik kan leva.. jag skulle iaf inte kunna leva utan musik. Jaja, nu ska jag lägga in bilderna i datorn.

Den här låten har jag verkligen fastnat i... lyssnat på den hela dagen idag. Ett måste!


lalalalalalalalalalala

Gick en runda på stan med mamma. Jag och mille hade spanat in en ny handkräm från apoteket. (HAHAHAHA) Vi gick till "Kronans - Droghandeln från 1907" som ligger mittemot.

 


Ikväll blir det Nattbowling~ >:D


Avril Lavigne - Alice

Jag gillar inte Avril Lavigne så mycket men den här låten är jättebra!


Akademibokhandeln

Jag och Sandra gillar böcker :)


Jag är bra på att spilla ut popcorn

Idag var jag som sagt på bio med Sandra, vi såg Alice i underlandet!(i 3D) Den var jättebra, jag och Sandra skrek typ hela tiden. Måste berätta en sak... inna vi skulle in i salongen så tappade jag min mellanpopcorn..! Jag var tvungen att gå och köpa en ny. och senare mitt i filmen så tappade jag 1/4.. hur tragiskt är inte det på en skala? jaja, det var roligt hur som helst. Köpte en söt kyckling (tror jag) från Lagerhaus.

 

 

 


sick

Godagens! Ja, jag stannade hemma idag med... men imorgon så ska jag till skolan
vad som än händer för då fyller min Linda år (13) <3 Och så ska jag ju se Alice i underlandet med Sandra så jag måste bli frisk nu! och en sak till... jag är helt otrolig. Inte för att skryta men jag har fått Linda att inse att k-pop is good music. (jag tror det var jag som fick henne iaf) HAHA! hon har t o m skaffat en blogg där man kan lära sig koreanska. http://phowe.blogg.se/koreanska/ så checka in där. Men serriöst.. jag bryr mig inte om folk tycker att min musiksmak suger... jag lyssnar ju inte bara på k-pop.. också på annat. HAHA, förr gillade jag J-pop men inte nu. En orsak kan ha med språket att göra. (Remonu) Näe, men det är bara inte lika bra längre.


so sick!

Hej på er alla sårade sikar! (Min och Sandras humor, haha! fråga inte vars vi fick det ifrån.. en lång historia) Iaf, idag gick jag inte till skolan, är jätteförskyld.. ! Det är jättejobbigt så grattis till er friska. Nu sitter jag och drogar Mazeltov med Ze:a och det ska jag fortsätta med

 


Vindeln 2010
















Var i Vindeln idag och åkte slalom, alla 6 och 4. Det var askul fast jag suger :) Åkte alla backar så jag är lite stolt! Linda och jag åkte tsm.. vi åker långsamt bådatvå för att det känns säkrare, HAHA! Jag och Linda ramlade i en T-lift.. i en jättebrant backe! Jag är serriös.. den var jättebrant fast vi hade tur så att vi ramlade typ 30-40m före avstigningen. Annars var allt bra och roligt.. fast jag åker inte till skolan imorgon. Är förskyld.. det är så drygt att vara det.. och ja, det är kul att skriva onödiga saker i bloggen :D

RSS 2.0