Gott nytt år.. TYP!

Snart är det år 2010.. läskigt! Ska bara stanna hemma och äta och se på film, hihi! Och det som är bra är att man ser fyverkerierna från stan härifrån :D


Your words are making sense

Whatup-whatup-whatu-up?
Själv är jag sjuk! Jättejobbigt :c Någon annan som också är sjuk?


Ska till Cicci nu!

SHAA!
Nu ska jag sticka till Cicci och vara med henne. Måste skynda och göra mig klar. Vad ska ni göra idag? :D


I LOVE HIM! ♥♥

Shane Dawson ♥ Vet du inte vem han är...

SÅ BORDE DU SE PÅ VIDEON!

Jag kan inte sluta le :D


som sagt; Vi äger!


Depp :c

Shaa!
Jag är jättetrött men jag vet inte varför! Tänkte åka på stan idag men det blev inte det. Tänkte åka för att Idol-Erik och Calle var där. Synd att inte Eddie skulle dit för annars skulle jag varit där, men han ska typ till Schalger-klubben och uppträda fast det är ålersgräns på 18år där! ÅHHH, VAD JAG ÄR ARG! Jaja, nu ska jag gå och deppa!



































Middag

Ice age 2

Ska se nu! c:



Chemical Vocation - Walls


Varit ute och lekt




Cut, cut, cut...

Igår så klippte jag mig... faktiskt! Jag vart skitförbannad och bah; JAG VILL KLIPPA MITT HÅR! och Saba övertalade mig att hon skulle klippa... trodde att jag skulle behöve gå runt med påse på huvet men det blev inte så, det vart faktiskt ganska fint! c:

Före:


Efter:

Hihi, bandage! 8D Är faktiskt nöjd! Kanske inte sån stor förendring men snyggt vart det och nu behöver jag inte gå runt och ha ångest för att jag inte klippt mig på ett halvår.




Maria var med!

Vad tycker ni, vart det fint?

SNOW





Ska se på....


Kikis expressbud!


Julklappar!

HALLÅ, HALLÅ!
Är otroligt gald just nu! Igår så öppnade vi presenter och kollade på Svensson svensson men när det var slut så glömde jag lägga in bilderna på presenterna så nu gör jag det! Alla bilder är tagna med DEN NYA KAMERAN!! : DD




(tagen med mobilkameran) Från familjen, en kamera, TACK!!


Från Ekaterina, godis och magneter, tack!! (först trodde jag att det var spagetti)


Från Sandra, Kikis expressbud, tack!!


Från Ottilia, ett halsband, tack!!

Vad fick ni i julklapp?

Svensson svensson ♥


GOD JUL!

How-how!
Igår så slog jag in kompisarnas klappar med Sandra! Ohh, vill bara öppna mina klappar, jag brukar faktiskt alltid veta vad jag får, t.ex. förra året visste jag vad allt var för att man såg det på dom men jag låtsades ändå verka jättechockad men det var bra presenter. Men iår har jag ingen aning... nästan! 0.0




Den där lilla högen längst fram är mina presenter, 5st.

Ska ni se på Anna Ankas jul eller Kalle Ankas jul? Själv blir det Kalle Anka för han är så cool! ♥ Huhuhu.

Jag erkänner....

.. jag suger på att blogga! (tror att jag inte sagt det förut) HAHHA! iaf, idag har jag varit ute och handlat mat till Julafton. Fortfarande några julklappar kvar att köpa men dom hinner jag köpa under resten av lovet. Jaja, håller på att somna, hejdå!


Verkligen en jättebra remix på Disturbia med The Cab!

Min dator lever igen!

Måste bara säga något som hände nyss, min mamma gick till Willys och hon frågade mig om jag ville ha något och jag svarade att jag ville ha Ben&Jerrys Phish Food och nyss så fick jag ett sms av Viktor!

Viktor; *ringer*

Jag sms:ar; Jag kan inte svara, vad äre?

Viktor; Jag hjälpte din mamma att välja phish food åt dig på willys 8D

Jag; HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, VAFAN, ÄR DU DÄR?!


Viktor; JA,MED CARRO&PAPI, HON BAH; SAHA ÄR GALEN I PHISH FOOD 8D

Jag; HAHAVAFAN! Love maj mammi xD

Viktor; hon köpte två xD

..... japp!

Good Charlotte - March on

Idag har jag slått in presenter till alla vänner, vissa har jag inte köpt till men det ska jag göra! Min dator har jag inte kunnat använda och Sabas dators laddare funkar inte och den här datorn har varit upptagen ganska mycket så därför har jag inte kunnat skriva (och så har jag inte haft något att blogga om). Jag hoppas verkligen att mina kompisar kommer att gilla presenterna, jag har aldrig varit bra på presener. Kan tyvärr inte köpa till alla kompisar men dom närmaste kommer få en ♥
(4 dagar kvar till julafton : D)


CP!!!

min dator har problem, uppdaterar senare!


Walking on the ice

Mobilkameran igeen! Ville bara visa att det är mycket snö i Umeå... och det är jättekallt!  Typ -30 :C




Första terminen avklarad!

Har varit på vinter-avslutning. Först gick vi hela vägen till kyrkan och det var FETT KALLT! Kunde inte röra mig. Sen så sprang vi runt och skrek i klassrummet. Hade ingen bra kamera så jag tog en bild med mobilen och en bild från Viktors blogg.




klass 6c

Såhär ser min vägg ut just nu! :)


Dot Dot Curve :) Ft. Hey! Lets Go! - Screaming Mayday


But i crumble completly when you cry



  • Jag HATAR ost!
Enda sen jag var liten har jag det. Många har försökt få mig att hilla det. Min dagislärare tvingade i mig en ost bit när jag var liten... än idag letar jag efter henne så att jag kan ge min hämnd!! HAHAH, det är säkert 3-5 år som jag inte har ätit ost.

  • Jag har svårt för att visa mina äkta känslor... typ.
T.ex. när jag är helt förkrossad eller nere av en anledning så går jag runt och försöker att spela glad men det går över styr så jag blir helt galen (det är jag hur som helst men ni förstår nog) Men när jag är glad så är jag normalt glad, mina vänner vet säkert hur jag är "vanligt" glad.

  • Min musiksmak är helt... asså helt BAJS-KONSTIG!
Som ni kanske har sett på bloggen så lägger jag upp många låtar och videor. Jag skulle ABSOLUT inte kunne leva utan musik. En dag kanske jag sitter och lyssnar på K-pop (anledningen är att Sandra sitter och drogar k-pop och j.pop) en annan dag kanske Jeffree Star, Broken Cyde och Intohimo. Sen kanske jag lyssnar på Kent eller Paramore (♥♥) men just nu lyssnar jag på 505 med Arctic Monkeys.



COOKIE~

Nu ska jag göra det som jag vanligtvis gör, PLUGGAAA!! -.-'




Paramore - Ignorance

Dom flesta har väl hört den men ni som inte har det borde göra det nu! ♥

Önskelista!

Idag gjorde jag klar min önskelista : D


Vad önkar du dig i julklapp?

From yesterday

Okej, jag har inte hållit det jag lovat. Jag har varit usel på att uppdatera men jag har haft massor med läxor men som tur så är det ju lov snart och då ska jag försöka att blogga lite oftare . Och ibland har jag ju t o m inget att blogga om så då är det ju inte roligt att bara lägga upp en bild för att veta att man har bloggat så därför har det varit lite tomt i bloggen. Iaf igår så åkte ju jag och Benny(Jenny) till Lillebror(Wilma) men då följde Lundergarn'(Otta) och Bo(Ellen) också med! Det var skitkul! Och sen så trallade vi sjungandes på 'Vi bor på landet' till skolan för att se 4:orna när dom hade luciatåg och efter det så fikade alla klasser. Det var det som hände igår men nu ska jag till Sandra.


 


Red Hot Chili Peppers- Californication


FLUMM~

Tjabba tjena hallå! (VI SÄGER SÅ!)
Imorgon efter skolan så ska jag och Benny till Lillebror!! och efter det så ska vi tillbaka till skolan till då fyrorna ska ha lucia. Och efter det ska vi fika : D Just nu pluggar jag till NO-provet på fredag.. och som vanligt så går det inte så bra! Fattar inte varför jag inte fattar NO, HAHHA! Jaja, önska mig lycka till!






PARODI

HAHAHA, KAN NI HÅLLA ER FÖR SKRATT?

En bild från igår

Igår var jag hos Ekaterina. Vi gjorde lite av allt, datorn, tvn och turk-dans ^^ Idag så ska jag vara med Sandra och vi ska plugga (det slutar alltid med att vi ligger på marken och garvar för att vi inte har lärt eller läst någonting) men vi ska försöka den här gången.. HAHA! Och så har vi bestämt att se på Pokémon!~

rubrik

Ska dra till Ekaterina :)



Kent - Taxmannen


MOVIE-TIME!~

Nu ska vi se 3 Pokémon-filmer! ♥

http://americanradioworks.publicradio.org/features/japan/images/pokemon.jpg


MOT SANDRAS HOUSE!

Shasha!
Idag ska jag vara med Sandra och göra det vi gör vanligtvis. Jag är inte på ett något stort blogghumör idag, vet inte varför.

Paramore - Brick by boring brick


Ni borde verkligen lyssna på denna låt och kolla på videon för guds skull!

Glömde säga..

GRATTIS BRITNEY! ♥



 


Park Bom - You and I


DAGENS DROG


Paramore - Breathe


Förlåt om ni tycker att jag spammar med videor, ska sluta.. typ.

RSS 2.0