Har sett på film!


John Abraham (till vänster) är assnygg!!


hot.hot.hot.hot.hot

Det är 50+ ute, jag lovar! haha, har varit pa tivoli, åkt runt med bilen med musik i högsta volym, varit hemma, klämt fingret i en dörr... ätit en massa! som sagt så hinner jag inte blogga mycket så ni får nöja er med att jag uppdaterar sällan. Har inga bilder nu men dom kommer sen... hoppas jag!

saknar er! (ni borde veta vilka ni är ♥)

Framme i stockholm!

dsc09889 (MMS)

Framme i stockholm!


Hej(då) har varit med sandra idag, åker ju...

dsc09867 (MMS)

Hej(då) har varit med sandra idag, åker ju imorgon. Är pepp men jag kommer sakna många. Jag kommer inte blogga ofta, kommer oftas inte hinna eller kunna blogga. Nu ska jag göra klart för morgondagen :)


är med i en tävling!



Klicka här för att komma till tävlingen!

I min vildaste fantasi....

ska jag se med Katten (ekaterina) idag :D det regnar men vi kommer ju inte direkt sitta ute och se på film så... iaf, kl sex börjar filmen så jag ska börja göra mig klar :)


Är påväg hem, har köpt choklad xD

dsc09783 (MMS)

Är påväg hem, har köpt choklad xD


Picknick




















picknick idag vid hamnen, det var awesome! kommer inte träffa mina vänner på ett tag så det behövdes. imorrn ska jag på stan igen med Sandra och vi ska äta, sushi! :D okej... efter iran-resan så ska jag köpa så lite jag kan i 1-2 månader... får se hur det går! jag har köpt så himla mycket den senaste månaden, icke bra.


OMGOMGOMG!!

KÄNDE NI JORDBÄVNINGEN NYSS?? OMGOMOGMOGMOGMOG!!

en plats i solen


kent släpper "en plats i solen" 30 juni! såklart är jag i Iran då... ÅHH!


söndag så smällärä

jag gillar te


I hela mitt liv har jag väntat
på någon som liknade dig
hur kunde du lämna mig ensam
i en värld som har blivit så hård
I hela mitt liv har jag längtat
långt, längre bort härifrån
Nu står du först på min lista
över folk som förtjänar ett
öde värre än döden...


du är dom långa milen mot Berlin

hej.
Idag var jag också sandra på stan och köpte bodylotion i regnet med ett paraply.. kan det bli mer deppigt? Haha, vi hade iaf kul! Tänkte köpa en svampbob tshirt men den var inte så fin och jag har lovat mig själv att inte köpa så mycket mer så det blev ingen tshirt. Jag har köpt asmycket grejs de senaste veckorna för att vi ska ju resa bort på söndag så det behövdes... typ. Jag längtaar!! Ska vara med några kompisar i veckan, kommer inte se dom på länge för vi kommer hem typ 2 veckor innan skolan startar. Lycka till med att ha kul utan mig... HAHAHAH!




08-09 ♥

Hairspray på tv :)

dsc09775 (MMS)

Hairspray på tv :)


ichigo~

Idag har jag vart ute med Sandra i ungefär 3-4 timmar, det varskul. Snackade om barndomsminnen och mycket random :) Imorrn ska vi på stan.... jag har bestämt att inte köpa något, men då så kom jag på att jag behöver krääääm! så jag ska köpa bodylotion (stavning?) intressant info, nu ska jag gå så att ni inte tar självmord för att jag skriver om så roliga saker :D


herr. jordgubbe


Sushi

Jag och Linda åt på Sagami idag, det var jättegott! Första gången jag har ätit sushi. Vi fick sallad, mísosoppa, te och vattenmelon med vindruvor. Jag var rädd att jag inte skulle gilla det men det gjorde jag. Tog lax, räka och (sjögräs)rulle(?)














säg ingeting till mig, jag ser allting ändå






köpte t-shirts på rea, hehe! och jag var bara tvungen att köpa miljöboken, hade sett den förrut och något i mig sa att jag skulle bli en ny miljöhjälte!..... jag är störd :)

P.S. Bilder på mig och Linda när vi äter sushi kommer sen!

sommarlovet 2010 - 6an avklarad!












sommarlovet kommer bli skönt i det stekheta Iran

paparazzi tomorrow

imorrn äre skolavslutning, både glad och ledsen! nu har jag tillbaka min kamera så jag ska fota sönder.. om jag kommer ihåg. Ska åka till iran nästan hela sommarlovet, kommer bli skönt. jaja, jag måste duscha nu, viktigt att vara cliiin.


snygg_man


Bilder från dagen :) var med anastasia och...

dsc09757 (MMS)

Bilder från dagen :) var med anastasia och sara efter middagen.. Jag fick ont i magen och nu så ska jag sova!


Jag är räkan från Nemo"

Benen svider och har ingen känsel i rumpan. fantastiskt! Idag cyklade hela klassen till Klabböle.. det var kul typ! Förutom att vi var tvungen att cykla i led och man inte visste när dom där framme skylle bromsa så att man krockade in i alla. Jag satt för det mesta vid klipporna och åt och kollade på när folk badade, det är roligare än det låter. Viktor hade med sig sin nya kamera som jag skulle få ta kort med... fick typ ta tre sen så varte; "Jag ska ha min kamera nu!" "Du kan lita på mig, jag kan hålla en kamera." "Nej, det kan du inte!" Viktor är ful! Ikväll ska klassen äta på Eurasia tror jag det heter. Kl fem ska vi dit och sen så ska vi kanske spela minigolf. Jaja, nu ska jag gå och göra något. Har så tråkigt att jag har målat en blåtira på mig.(Y) (min största hobby) JUSTE! igår fick vi reda på våra nya klasser, jag kommer börja i 7B med Clara, Nelly, Arezo, Anastasia, Linda och Mille från min klass. och nu måste alla nuvarande 6:ceare lova att vi ska hålla kontakten!... ska sluta skriva mitt  intressanta*host*, långa inlägg.


Cyklar runt, herregud jag är depp xD

dsc09755 (MMS)

Cyklar runt, herregud jag är depp xD


nu äre klart! : D

ÄNTLIGEN! Nu har jag "shoppat" klart! Nu har jag saker till avslutningen. Idag så köpte jag ett linne och en tröja när jag var på stan med mille.. vi är typ dom ända som inte kommer ha klänning (och nelly). Här är iaf min outfit till skolavslutningen... orkade inte vänta med att visa upp :)


det jag köpte idag!






visst blir jag snygg på bild?


och du ska ta mig härifrån!

Heej! Jag kommer inte kunna uppdatera mycket alls typ i sommar från och med nu. Kommer ju resa till Iran om några veckor och nu så har vi bara en dator här hemma... hehe! Jaja, idag så köpte jag skor och strumpbyxor till avslutningen. Okej, jag vet inte hur många gånger jag har gått på stan den här veckan.. typ 4? o.o


Joakim Berg ♥


Köpte idag :) asbra kvalité också. Haha, S...

dsc09737 (MMS)

Köpte idag :) asbra kvalité också. Haha, Sandra har lånat min kamera så ni får stå ut med dom dina bilderna. Var på stan idag igen med Mirja, var askul!


RSS 2.0